RSS Feed Widget
Χρήσιμα links

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ 2ο Ε1

Στη Θεσσαλονίκη διεξήχθη το 2ο Ε1 της χρονιάς . Η αποστολή του ομίλου μας που στελεχώθηκε από τους Κωστάρα Παναγιώτη( Α16), Αλφαντή Αναστασία(Κ16) , Παπασωτηρίου Φαίδρα (Κ12) και Αδαμοπούλου Μαγδαληνή (Κ12), ξεχώρισε για τις επιτυχίες των αθλητών της και της εξαιρετικές επιδόσεις τους!
Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης διατήρησε τον τίτλο που είχε από το 1ο Ε1 και στέφθηκε πρωταθλητής συναντώντας στον τελικό τον Πιτσινή. Ο Παναγιώτης Κωστάρας έδειξε για άλλη μια φορά ότι φέτος βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική και αγωνιστική κατάσταση, πραγματοποίησε παιχνίδια υψηλού αγωνιστικού επιπέδου , πράγμα που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στον τελικό δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα αφού έχασε συνολικά λιγότερα από 6 game! Οι επιτυχίες του Παναγιώτη δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Με συμπαίκτη του αυτήν τη φορά τον Δημήτρη Πιτσινή κατέκτησαν την πρώτη θέση στα διπλά στην κατηγορία Α16.
Στα κορίτσια η Μαγδαληνή Αδαμοπούλου (K12) πάλεψε σκληρά για μία θέση στον τελικό τόσο στα μονά όσο και στα διπλά , αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και παρέμεινε ανάμεσα στις τέσσερες καλύτερες αθλήτριες του πρωταθλήματος. Στην ίδια κατηγορία η Παπασωτηρίου Φαίδρα έδειξε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χαρακτήρα και έχασε δύσκολα στις 16 με 6-4 τρίτο σετ.
Στην κατηγορία Κ16 η Αλφαντή Αναστασία ηττήθηκε στο δεύτερο γύρο στα προκριματικά 7/6 3/6 5/7 σε ένα ματς που αν και είχε πολλές ευκαιρίες και ενώ ήταν πολλές φορές μπροστά στο σκορ δεν μπόρεσε να το πάρει!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!

Πίσω στις Ανακοινώσεις


Πρόβλεψη καιρού Πετρούπολης
Κλείστε τώρα γήπεδο online
Επικοινωνήστε μαζί μας