RSS Feed Widget
Χρήσιμα links

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ο Ε2

To 3ο Ε2 στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πετρούπολης
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Ε2 που διοργανώθηκε από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πετρούπολης. Πάνω από 250 παιχνίδια έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του ομίλου στις 8-13/7 . Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες , αθλητές, γονείς και προπονητές για την άριστη συνεργασία!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Α16: 1ος Σταμούλος Φ
2ος Σταμούλος Ι
Κ14 1η Παύλου Δ
2η Χουλιάρα Μ
Α14 D 1η Αστρεινίδης- Ζαχιώτης
2η Σταμούλος- Κωσταρίδης
K14 D 1η Σπύρου –Καμπά
2η Παύλου- Χουλιάρα
Α16 1ος Ράπτης Α
2ος Σακελλαρίδης Μ
Κ16 1η Σακελαρρίδη Σ
2η Ζαχαράκη Ι
Κ16D 1η Αδαμοπούλου- Σακελλαρίδη
2η Καπέλα-Τομαζάνη
A16D 1η Ρουμπής-Ξυλάς
2η Ράπτης- Δράκος
Επιτυχίες για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πετρούπολης στο 3ο Ε2
ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ Κ12 και Κ16.
Το 3ο Ε2 τελείωσε και οι αθλητές του Ομίλου μας που αγωνίστηκαν είτε στο Χαϊδάρι (Αγόρια-Κορίτσια 12 ετών) ή στην Πετρούπολη (Αγόρια-Κορίτσια 14 και 16 ετών), μας έκαναν για ακόμα μια φορά περήφανους.
Συγκεκριμένα:
Κ16 (ΜΟΝΑ-ΔΙΠΛΑ) η αθλήτρια του ομίλου μας ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ αν και μικρό 14άρι, συμμετείχε στην κατηγορία Κ16 και με συμπαίκτρια της την αθλήτρια ΣΑΠΦΩ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ (Ο.Α. Αγ. Παρασκευή) κατέκτησαν την πρώτη θέση στα διπλά. Στην ίδια κατηγορία οι αθλήτριες του ομίλου μας ΑΛΦΑΝΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και ΤΣΙΑΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑ έφτασαν στην 8άδα. Στα μονά της ίδιας κατηγορίας η αθλήτρια του ομίλου μας ΑΛΦΑΝΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ έφτασε πάλι στην 8άδα νικώντας τη συμπαίκτριά της ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ η οποία έφτασε στους 16 ενώ η ΤΣΙΑΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑ έχασε δύσκολα (2-6, 6-2, 6-4) στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό. Κ14 (ΜΟΝΑ-ΔΙΠΛΑ) η αθλήτρια του ομίλου μας ΜΑΓΟΓΙΑΝΝΗ ΡΑΦΑΕΛΑ δεν κατάφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό αφού έχασε δύσκολα (6-4, 6-4) στον 2ο γύρο των προκριματικών. Η αθλήτρια του ομίλου μας ΜΑΝΟΥΡΗ ΡΑΦΑΕΛΑ έχασε επίσης δύσκολα (6-3, 6-4) στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό. Οι δυο αθλήτριες αγωνίστηκαν μαζί στα διπλά αλλά δεν μπόρεσαν να περάσουν στον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό αφού έχασαν 6-4, 7-5.
Κ12 (ΜΟΝΑ-ΔΙΠΛΑ) η αθλήτρια του ομίλου μας ΠΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΙΝΑ με συμπαίκτρια τη ΖΟΥΓΡΑ ΙΣΜΗΝΗ (Ζακυνθινός Α.Ο.Α) κατέκτησαν την πρώτη θέση στα διπλά. Στα μονά η αθλήτρια ΠΑΡΕΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΙΝΑ έφτασε στην 8άδα. Α12 (ΜΟΝΑ-ΔΙΠΛΑ) ο αθλητής του ομίλου μας ΚΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ δεν κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό. Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ έφτασε στους 16 του κυρίως ταμπλό ενώ στα διπλά έφτασε στην 8άδα, με συμπαίκτη του τον ΣΠΥΡΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ (Ρήγας Α.Ο.Α. Αργολίδας).
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Πίσω στις Ανακοινώσεις


Πρόβλεψη καιρού Πετρούπολης
Κλείστε τώρα γήπεδο online
Επικοινωνήστε μαζί μας